Hidegaszfalt

SIL hidegaszfaltunkat kiváló minőségű német kötőanyagból állítjuk elő. E hideg kátyúzó keverék aszfalt és beton útburkolatok kisebb felületű hibáinak, kátyúinak tartós javítására gyorsan és hatékonyan (pl. ütőkátyúk és felfagyások megszüntetésére) használható. A keverék speciális bitumenes kötőanyagból, tapadásjavító adalékszerből és nemes zúzalékból készül. Nem fagyérzékeny, télen is melegítés nélkül, könnyen felhasználható, személyi és gépi feltételek nélkül.

A hideg kátyúzó keverék minden évszakban, valamint –  az autópályákat is beleértve – minden forgalmi igénybevételi kategóriájú út esetén használható javításra és szintkiegyenlítésre, az elszórtan jelentkező hibák, kátyúk ideiglenes vagy tartós megszüntetésére. A speciális kátyúzó keverék –5 °C-ig használható és a gyártástól számítva kb. 12 hónapig tárolható minőségkárosodás nélkül.

Hidegaszfalt termékünk 25 kg-os zsákos kiszerelésben vagy ömlesztett formában kapható.

Kizárólagos magyarországi forgalmazója az általunk gyártott hideg kátyúzó keveréknek BITU MASTER fantázianévvel értékesíti a termékeit a www.hidegaszfalt.com webáruház felületén keresztül.